latinica  ћирилица
01/08/2024 |  16:18 ⇒ 16:27 | Аутор: РТРС

Почиње фестивал Freshwave2024 на бањалучкој тврђави Кастел

Фестивал Freshwave почиње данас на тврђави Кастел у Бањалуци. Капије се отварају у 19.00 часова.
"Fresh Wave" - Фото: Уступљена фотографија
"Fresh Wave"Фото: Уступљена фотографија

Фестивал је неформално почео warm up забавом на Riverside бини данас у 11.00 часова.

Више од стотину извођача наступиће на шест фестивалских бина: LIVE, Main, Energy, Nirvana, Funk You, Camp stage и придружена дневна Riverside бини у наредна три дана окупиће и посјетиоце највећег музичког фестивала у БиХ из више од 30 свјетских и европских земаља.

На градској "Нашој плажи" Ситари на лијевој обали Врбаса у бањалучком насељу Српске Топлице почело је загријавање пред фестивалске вечери на тврђави Кастел у Бањалуци, 1. 2. и 3. августа од 11.00 до 19.00 часова, потпуно бесплатно за све посјетиоце, а очекујте наступе регионалних извођача које ћемо свакако слушати на дванаестом издању Freshwave фестивала.

Freshwave2024 је заказан овог љета на Кастелу од 1. до 3. августа. Who See, Tsunami Flo, З++, Hiljson Mendela, Grše, Vojko V. Zhiva, Dante, Jymenik, Hot Since 82, Adana Tvins, Konstantin Sibold, Rakon, Drunken Kong, Coeus и чувене Деветке 999999999 headlineri и coheadlineri су овогодишњег издања Freshwave Фестивала, наводе из организације фестивала.

Позната је сатница наступа извођача на LIVE бини фестивала, а предстојеће издање фестивала стиже на енергетском таласу који гарантује незаборавне наступе и савршене успомене.

Вечерас на LIVE бини наступају Who See и Tsunami Flo, а програм се наставља на свим фестивалским бинама док ће на Main бини најишчекиванији наступи бити headlinera прве вечери фестивала 999999999 и Drunken Kong.

Поводом новог издања фестивала очекујемо вас и у фестивалском кампу уз бедеме тврђаве Кастел, на лијевој обали ријеке Врбас.

Осмишљен за потпуно уживање и као епицентар најбољих фестивалских садржаја, овог љета од 31. јула до 4. августа биће потпуно бесплатно на располагању свима који купе тродневну фестивалску улазницу.

Напомињемо да су и даље у продаји све врсте фестивалских улазница које су доступне на бањалучком Тргу Крајине, на ticket point на самом улазу на тврђаву Кастел, путем ticket сервиса kupikartu.ba и на физичким продајним мјестима овог ticket сервиса широм БиХ.