latinica  ћирилица
01/08/2024 |  13:07 ⇒ 13:58 | Аутор: СРНА

Више од 300 производа од данас доступно грађанима по нижим цијенама

Министар трговине и туризма Републике Српске Денис Шулић рекао је да је од данас више од 300 призвода грађанима Српске доступно по нижим цијенама у оквиру кампање "Друштвено одговорни" у коју су се укључили трговци и трговачки ланци из свих крајева Српске.
Намирнице - маркети - Фото: РТРС
Намирнице - маркетиФото: РТРС

- Кампањом је обухваћено више од 300 производа из асортимана пољопривредних и прехрамбених производа, те личне хигијене и хемије. Током припреме кампање смо са трговцима разговарали о томе да грађанима омогућимо ниже цијене производа које свакодневно користе и у складу с тим договорима су они и креирали понуду - истакао је Шулић.

Он је нагласио да се за сада укључило 17 трговаца и трговачких ланаца који послују на подручју Српске, а да га посебно радује што су се у кампању, базирану на добровољној основи, укључили готово сви велики трговачки ланци који имају велики број малопродајних објеката у скоро свим општинама и градовима у Српској.

Шулић је напоменуо да позив привредним субјектима који се до сада нису укључили у кампању остаје отворен и позвао их да се придруже кампањи.

- Листе производа и привредних субјеката који учествују у кампањи биће доступне на сајту Министарства трговине и туризма и редовно ће бити ажуриране, како би јавност била правовремено информисана - рекао је Шулић за Срну.