latinica  ћирилица
01/08/2024 |  10:51 ⇒ 13:01 | Аутор: РТРС

Вујић: Компанија Инвиктус почиње с радом (ВИДЕО)

Компанија Инвиктус данас почиње с радом, рекао је Бојан Вујић, директор Инвиктус технолоџи групе Бањалука, додајући да је ријеч о потпуно новој компанији.
Бојан Вујић - Фото: РТРС
Бојан ВујићФото: РТРС

Ова компанија је регистрована након што су компанији Инфинити интернешнл груп и њеним чланицама угашени рачуни у банкама, као посљедица стављања на листу Канцеларије за контролу стране имовине Министарства финансија Сједињених Америчких Држава.

Вујић је рекао да су сви запослени потписали уговоре са новом компанијом, изражавајући задовољство што су задржали раднике.

- Имамо њихово повјерење и велику подршку, а ми као менаџмент ћемо се трудити да будемо што успјешнији и оправдамо повјерење које су нам дали запослени и сви други - рекао је он.

Вујић је рекао да је сљедећи корак успостављање пословања на свим тржиштима на којима је компанија Инфинити до сада пословала.

Он је истакао да је рад апсолутно транспарентан, као што је то било и раније.

- Нема пререгистрације. Ово су нове фирме и ово је нова прича. Чим да се баве ИТ стручњаци ако неће у овом сектору? Почињемо од нуле. Имамо право да покушамо поново радити - рекао је Вујић.

Он је рекао да не разумије зашто се све што раде доводи у контекст покушаја заобилажења америчких санкција када је логичан потез да људи који 20 година раде у ИТ-у, оснују ИТ компанију.