latinica  ћирилица
31/07/2024 |  16:53 ⇒ 19:56 | Аутор: РТРС

Бањалука и Српска на ногама: Сви уз Борац! (ВИДЕО)

Фудалери Борца састају се вечерас са ПАОК-ом из Солуна у реванш сусрету другог кола квалификација за пласман у Лигу шампиона. У Бањалуци протелих дана, а и данас влада права спортска еуфорија. Улазнице за овај меч распродане су у рекордном року. Бањалука и Република Српска вечерас уз Борац!
ФК Борац (Фото: instagram.com/fkboracbanjaluka) -
ФК Борац (Фото: instagram.com/fkboracbanjaluka)

Протеклих дана, улицама Бањалуке одзвања једно те исто питање "Хоћемо на Борац у сриједу?". И дође та сриједа која ће бројне Бањалучане да оведе пут Градског стадиона. Навијачи фудбалског клуба Борац са нестрпљењем исчекују још једну историјску утакмицу омиљеног клуба из Платонове.

Улице Бања Луке ових дана врве од туриста. Међу њима и бројни љубитељи бањалучког клуба, из Норвешке, али и далеке Аустралије.

- Дошао сам из Норвишке да гледам утакмицу и надам се да ће Борац побједити - каже један туриста из Норвешке.

Фудбалери београдског клуба Црвена Звезда бораве на припремама у Бања Луци. И они не крију задовољство и узбуђење пред овај важан меч за Борац.

Вишедневна еуфорија и пред Борчевим фан шопом у центру Бањалуке, гдје свакодневно долазе навијачи у нади да ће успјети да дођу до своје карте.

      View this post on Instagram

A post shared by ФК Борац Бања Лука (@fkboracbanjaluka)

- Баш је ефорично и занимљво пред утакмицу. Гужва је константно и карте су већ распордане - поручила је Николина Огорелац, запосленик Фан шоп Борац.

Трибине градског стадиона дисаће црвено- плавом бојом свог клуба.У то смо сигурни јер су полице са дресовима, капама и тренеркама овог клуба готово празне. Према ријечима раднице Борчевог фан шопа, Бањалучани би данас требало да добију још један шоп овог типа.

- Пар сати пред утакмицу бити отворен нови борчев шоп који ће се налазити на западној трибини и тамо ће људи моћи да купе дрес, капу, качкет и остале ствари. Мислим да ће бити баш занимљиво - додала је Огорелац.

Очекује се да ће изабраници Младена Жижовића имати громогласну подршку са трибина, обзиром да су одани и вјерни Вултуреси пратили свој омиљени тим и на утакмици у Солуну.

- Без подршке наших Вултуреса ништа не би било исто. Хтио бих овом приликом да им се захвалим што су нам велику подршку пружили у Солуну и они су дио тог доброг резултата - поручио је Оливер Јандрић, спортски директор Борца.

Навијачи ФК Борац су своју оданост клубу показали и доказали безброј пута, не сумњамо да ће тако бити и данас.