latinica  ћирилица
30/07/2024 |  15:57 ⇒ 19:45 | Аутор: РТРС

Бањалука свим срцем уз фудбалере Борца (ВИДЕО)

Бањалука је свим срцем уз фудбалере Борца и сутра сви путеви воде на Градски стадион. Борац дочекује ПАОК из Солуна у реванш сусрету другог кола квалификација за пласман у Лигу првака. Улазнице су у рекордном року распродате, а ватрени навијачи свих узраста су набавили дресове, качкете и све што је потребно да би са трибина подржали свој омиљени клуб.
ФК Борац - Фото: РТРС
ФК БорацФото: РТРС

Подршка бањалучком Борцу стиже са свих крајева свијета. Огроман интерес пред сутрашњи меч показује колико су навијачи одани и вјерни свом клубу, а према свему судећи, очекује се да ће стадион бити испуњен до посљедњег мјеста.

Већина дјечака сања да постане фудбалер,играјући са својим дугарима испред зграде,али и тренирајући у спортским клубовима.Зато су најмлађи навијачи спреми за утакмицу и како кажу вјерују да ће Борац однијети убједљиву побједу.

Oгромна гужва пред сутрашњи меч створила се и испред Борчевог фан шопа у срцу Бањалуке, гдје се и данас тражила карта више. Полице са црвено - плавим дресовима, капама, тренеркама, лоптама готво су празне, што показује колико навијачи Борца, на све начине, дају вјетар у леђа свом вољеном клубу.

- Баш је ефорично и занимљво пред утакмицу.Гужва је константно и карте су већ распордане. Оно што бих додале је да ће стра пар сати пред утакмицу бити отворен нови Борчев шоп који ће се налазити на западној трибини и тамо ће људи моћи да купе дрес, капу, качкет и остале ствари. Мислим да ће бити баш занимљиво - истакла је Николина...

Црвено-плави ће сутра на Градском стадиону имати громогласну подршку својих навијача.