latinica  ћирилица
30/07/2024 |  11:17 ⇒ 11:18 | Аутор: СРНА

Вулић: Mарфи, гдје је новац који су узели Џо и Хантер!?

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић поручила је амбасадору САД у Сарајеву Мајклу Марфију да нема потребе да свакодневно испољава своју наводну бригу за српски народ, те да, умјесто што се стално бави Републиком Српском, њеним предсједником Милорадом Додиком и његовом породицом, почне да брине о САД и да пита шта је са новцем и митом који су примали тадашњи потпредсједник САД Џо Бајден и његов син Хантер.
Сања Вулић - Фото: Уступљена фотографија
Сања ВулићФото: Уступљена фотографија

Реагујући на најновије саопштење Амбасаде Сједињених Држава у Сарајеву, Вулићева је рекла за Срну да је фрустрирани Марфи оптерећен Републиком Српском, српским народом, предсједником Српске Милорадом Додиком и његовом породицом, те да у паузама паковања кофера, заједно са својим муслиманским запосленицима, објављује по друштвеним мрежама текстове препуне србофобије и болесне мржње.

- Претпостављам да Марфи у својим јавним објавама по друштвеним мрежама полази од тога да се предсједници и њихове породице свуда у свијету понашају као Џо Бајден и његов син Хантер. Међутим, то не може и није оправдање за свакодневне објаве које обилују фрустрацијом, мржњом и провокацијом, али шта очекивати од Марфија који се претворио у сарајевског махалаша - истакла је Вулићева.

Очигледно је, каже Вулићева, да Марфи не може да преболи што га је властита земља изјурила из Сарајева због лошег рада, па му је сада само преостало да свакодневно објављује разна писанија која немају никаквог ефекта, нити дотичу народ у Републици Српској, јер су свјесни његових пропалих идеала о наметању власти у Српској по својој вољи која би му помогла у реализацији плана развлашћивања Републике Српске и стварања муслиманске БиХ.

- Зато поручујем Марфију да престане узалуд да се троши, јер је своју мисију у БиХ завршио, на његову жалост, а нашу радост. Своју фрустрацију и задојеност мржњом према свему српском нека спакује и понесе са собом, а за пет година можемо да очекујемо и његову књигу у којој хвали Србе и Републику Српску, као што су радили многи његови претходници након што се излијечи од србофобије - навела је Вулићева.