latinica  ћирилица
28/07/2024 |  13:56 ⇒ 19:45 | Аутор: РТРС

ФК Борац: Захвалност Додику за све што је учинио за клуб

Бањалучки Фудбалски клуб Борац захвалио је предсједнику Републике Српске Милораду Додику на позиву за пријем играча и управе овог клуба, али и за све што је урадио за Борац.
ФК Борац Бањалука (фото: facebook.com/fkboracbanjalukaa) -
ФК Борац Бањалука (фото: facebook.com/fkboracbanjalukaa)

- Од првих страница приче под називом "Европски Борац" наш клуб добио је велику подршку Милорада Додика, предсједника Републике Српске, који је препознао значај ФК "Борац" као једног од највећих спортских симбола Републике Српске - саопштено је из ФК Борац.

У саопштењу се наводи да у спорту нема успјеха без улагања и наглашава да је захваљујући Додику овај клуб у протекле четири године добио финансијску подршку у укупном износу од 12 милиона КМ и да је та финансијска помоћ помогла Борцу да се врати несметаном функционисању, али и да настави са даљим развојем.

Из Борца су додали да су давно прошла времена када су у клуб стизале тужбе за дуговања са свих страна, од бивших играча до добављача, а да се захваљујући великој подршци Додика данас диче стабилним пословањем на свим нивоима.

- Буџет ФК Борац данас је међу првих пет у премијерлигашком друштву, а обезбијеђен је од стране клупског руководства, спонзора и Милорада Додика, предсједника Републике Српске. Клупски буџет довољан нам је да се боримо за трофеје у овдашњем фудбалу, али не и за велики искорак на европској сцени за који сви живимо - додаје се у саопштењу.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик најавио је да ће у уторак, 30.јула, организовати пријем за фудбалере и управу ФК Борац.

- Желим да им дам подршку пред утакмицу са Паоком, да остваре што бољи резултат на понос и радост свих нас у Републици Српској - навео је предсједник Републике Српске Милорад Додик.

ФК Борац је прву утакмицу са Паоком у квалификацијама за Лигу шампиона изгубио у Солуну резултатом 3:2 и у сриједу га очекује реванш у Бањалуци.