latinica  ћирилица
24/07/2024 |  22:29 | Аутор: АТВ

Жижовић након ПАОК-а: Имамо активну утакмицу, честитке момцима

Фудбалери Борца пружили су вечерас сјајну партију у Солуну против, на папиру фаворизованог ПАОК-а. На стадиону "Тумбе", виђено је чак пет погодака.
Младен Жижовић (фото: facebook.com/fkboracbanjalukaa) -
Младен Жижовић (фото: facebook.com/fkboracbanjalukaa)

Шеф стручног штаба Бањалучана, Младен Жижовић, након меча је рекао да је задовољан приказаном игром својих изабраника, те да ће се о свему одлучивати у граду на Врбасу.

- Сигурно да је ПАОК на почетку утакмице био апсолутни фаворит и даље јесте. С обзиром на све околности, с обзиром на величину клуба, на традицију, на резултате и на индивидуални квалитет. Кажем опет, много пута се десило да један клуб, који има мање шансе, прође даље. Оно што смо хтјели, добили смо, а то је да имамо живу, активну утакмицу. У реваншу, ми ћемо опет покушати да се супротставимо на одређени начин. Мислим да смо и данас, већим дијелом утакмице то успјели - рекао је Жижовић.

Стратег црвено-плавих истиче да је Борац голове примио из, како каже, јефтиних ситуација.

- Примили смо голове из неких јефтиних ситуација. Добро смо анализирали утакмицу, знали смо одакле нам пријети опасност. Искористио бих прилику да честитам момцима што су у оваквом амбијенту успјели постићи два гола. То је доказ и пут којим треба да идемо - нагласио је Жижовић.

Реванш меч између Борца и ПАОК-а игра се 31. јула на Градском стадиону у Бањалуци са почетком од 21 час.