latinica  ћирилица
18/07/2024 |  18:46 ⇒ 20:38 | Аутор: РТРС

Борац стигао кући: Одмора нема, чека их нови спектакл, стиже ПАОК (ФОТО/ВИДЕО)

Фудбалери Борца допутовали су у Бањалуку након што су синоћ на гостовању славили против албанске Егнатије након извођења пенала и пласирали се у 2. коло квалификација за Лигу шампиона.
ФК Борац - Фото: РТРС
ФК БорацФото: РТРС

Највјернији навијачи, симпатизери, родбина и пријатељи дочекали су аутобус са фудбалерима Борца. Стисак руке и честитке за оно што су направили у Албанији, али и обавеза за даље.

Претјераног одмора нема, јер "црвено-плаве" очекује двомеч са грчким ПАОК-ом, дуел у којем Борац може само добити, јер клуб из Солуна улази у овај двобој као велики фаворит.

Фудбалери Борца стигли у Бањалуку (ФОТО: РТРС)

-Морамо остати прибрани и на земљи. Евидентно је да имамо још неких недостатака које ћемо покушати сада да исправимо - нагласио је тренер Младен Жижовић, који је "поцрвенио" у Елбасану, али није му то пало толико тешко, јер крајњи циљ је испуњен, Борац је прошао даље.

Како год било, Борац очекује најмање још шест европских испита, а ако фортуна буде уз највећи клуб Републике Српске, можда их буде још толико. Али , корак по корак, онај најважнији, Борац је направио синоћ у Албанији.

Фудбалери Борца стигли у Бањалуку (ФОТО: РТРС)