latinica  ћирилица
17/07/2024 |  19:01 ⇒ 19:02 | Аутор: РТРС

Вујичић кандидат СНСД-а за начелника општине Источна Илиџа

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Источна Илиџа Мирослав Вујичић кандидат је СНСД-а за начелника општине на предстојећим локалним изборима.
Састанак СНСД-а у Источној Илиџи - Фото: РТРС
Састанак СНСД-а у Источној ИлиџиФото: РТРС

Потврђено је то након састанка руководства СНСД-а са функционерима локалне организације странке.

- Упознали смо предсједника са стањем какво је у нашој организацији. Размијенили смо мишљења о активностима које су пред нама. Ми смо једна стабилна и јака организација. Очекујемо добар резултат - рекао је Вујичић.

Предсједник СНСД-а Милорад Додик изразио је увјерење да ће Вујичић побиједити на предстојећим изборима за начелника Источне Илиџе.

- Увијек ми дајемо подршку нашој организацији овдје. У читавом граду Источно Сарајево, овдје на Илиџи поготово већ. Неколико пута се припремамо врло организовано да уђемо у изборе. Вјерујемо овај пут да ћемо имати добар успјех. Ја сам потпуно увјерен након сагледавања и упознавањем са члановима изборног штаба и нашом листом и кадидатом за начелника да СНСД са својим партнерима овдје може да оствари добар резултат. Онај који дуго очекујемо. То значи да би се Источна Илиџа придружила општинама породице СНСД-а у 43 општине колико сада имамо начелнике - истакао је Додик.

      View this post on Instagram

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)