latinica  ћирилица
16/07/2024 |  17:48 ⇒ 18:25 | Аутор: СРНА

Вулић: Одређене амбасаде спремне на све да би склониле предсједника Српске са политичке сцене

Шеф клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић оцијенила је да су одређене амбасаде у БиХ спремне на све да би склониле предсједника Републике Српске Милорада Додика са политичке сцене.
Сања Вулић - Фото: Уступљена фотографија
Сања ВулићФото: Уступљена фотографија

- Овдје се води једна озбиљна кампања против предсједника Републике Српске само из разлога што заступа интересе српског народа и што не жели да буде роб Запада. Ми ћемо и даље да останемо уз њега у свим данима који слиједе", рекла је Вулићева новинарима.

Вулићева је поновила да је судски процес против предсједника Републике Српске монтиран процес који нема везе са правом и правдом, већ му је циљ политички одстрел предсједника Српске, који неће да се повинује страним силама, нити жели да буде послушник Запада.

- Он је човек који је биран од српског народа и заступа интересе српског народа, као и свих народа који живе у Републики Српској - истакла је Вулићева и додала да се ради о оркестрираном процесу.

Вулићева је додала и да се процес против Додика води по истом сценарију као и против бившег америчког предсједника Донална Трампа.