latinica  ћирилица
12/07/2024 |  14:03 ⇒ 14:13 | Аутор: ТАНЈУГ

Прво вече Егзит фестивала обиљежили наступи Гучи Мејна, Карл Кокса, Рудиментала (ФОТО/ВИДЕО)

Прво вече музичког фестивала Еxит у Новом Саду обиљежили су наступи Гучи Мејна, Карл Кокса, Рудиментала, Даб ефикса...
Егзит - Фото: Уступљена фотографија
ЕгзитФото: Уступљена фотографија

Након домаћих извођача, који су отворили прво вече фестивала, наступио је Орен Херис. Главну бину је затим, на одушевљење публике, преузео Гучи Мејн. Он је наступио први пут на овом фестивалу.

Услиједили су наступи Рудиментала, Даб ефикса, а програм на Главној бини затворио је Флава Д.

На Денс арени, пред бројном публиком која је попунила концертни простор до посљедњег мјеста, наступио је Диџеј Карл Кокс са својом техно и хаус музиком.

Фото: Уступљена фотографија

Програм на Денс арени затворили су наступи Сама Абдулхади и Клангкуенстер.

Наступили су и Ритам Нереда, Мартинес и многи други извођачи.

Посјетиоци фестивала су на 40 постављених бина могли да бирају коју музику ће слушати током вечери. Током прве вечери наступило је око 200 извођача, а посјетиоци су могли да бираки између рок, електронске, техно, хип-хоп, реге или панк музике. Уз то, имали су прилику да уживају у различитим аудио-визуелним инсталацијама.

Вечерас се програм фестивала наставља у још јачем ритму – на Tesla Universe binu стижу поп-реп иконе и један од најуспјешнијих музичких састава свих времена Black Eyed Peas, а придружују се Azahriah i Joker Out. Стиже и водећи свјетски електронски двојац Artbat, Argy i Vintage Culture, који премијерно представљају свој b2b сет, стижу Kobosil, Cassie Raptor, Estella Boersma и други, а сатница и цијели програм по бинама могу се наћи на сајту фестивала.