latinica  ћирилица
08/07/2024 |  09:57 ⇒ 11:20 | Аутор: РТРС

Жижовић: Пред пуним трибинама стећи предност пред реванш у Елбасану (ВИДЕО)

Вјерујем да ћемо уз пуне трибине остварити предност пред реванш у Елбасану, поручио је Младен Жижовић, шеф Стручног штаба бањалучког Борца, гостујући у нашем Јутарњем програму, пред меч првог кола квалифкација за Лигу шампиона, када Борац у сриједу од 21.00 час дочекује шампиона Албаније Игнатију.
ФК Борац (Фото: instagram.com/fkboracbanjaluka) -
ФК Борац (Фото: instagram.com/fkboracbanjaluka)

- Можемо бити задовољни комплетним припремама. Најважније да нисмо имали повреда. Мали је период, доста промјена, али морамо све то некако уклопити. Тешко је очекивати да за 3-4 недјеље доведете форму у оптимално стање. Међутим, у три контролне утакмице показали смо доста добрих ствари, али има ту још свакако доста простора за напредак - нагласио је Жижовић.

Оптимизма пред дуел на Градскмом стадиону има и те како.

- Вјерујем да ћемо прескочити прву препреку. Ми увијек имамо предрасуде о таквим земљама. Они су направили пет арена, репрезентација им је играла на ЕУРО, Игнатија је најбољи клуб. Ипак, као и сви имају и мане, и вјерујем да ћемо уз пуне трибине остварити предност пред реванш у Елбасану - поручио је Жижовић.

Жижовић је као играч провео три сезоне у дресу Борца, високи су циљеви и у новом шампионату.

- Првенство је још далеко, не размишљамо али свакако је циљ да одбранимо титулу. Ипак, сада је приоритет Европа. Мислим да је ово историјска утакмица, јер у случају пролаза имамо испред себе доста европских утакмица - рекао је Жижовић.

Борац у првом колу Премијер лиге БиХ у дербију кола дочекује Вележ.