latinica  ћирилица
15/06/2024 |  12:22 ⇒ 12:24 | Аутор: СРНА

Раденко Рељић носилац одборничке листе за локалне изборе

Раденко Рељић носилац је одборничке лице СНСД-а у општини Козарска Дубица на предстојећим локалним изборима, потврдио је Општински одбор странке.
Козарска Дубица - СНСД - Општински одбор - Фото: СРНА
Козарска Дубица - СНСД - Општински одборФото: СРНА

На листи су 32 кандидата, а на сједници је формиран и Општински изборни штаб.

Кандидат СНСД-а за начелника општине Козарска Дубица Игор Савковић рекао да је листа са пуно младих, образованих људи пуних воље, жеље и енергије да раде искључиво за интересе својих суграђана.

- Како СНСД у Козарској Дубици побјеђује од 2014. године, тако очекујем да ће и послије ових локалних избора СНСД овдје остати прва партија, са највећим бројем одборника у Скупштини општине и побједом свога начелника - изјавио је Савковић, који је и предсједник Општинској изборног штаба.

Рељић, актулени начелник општине Козарска Дубица, рекао је новинарима да му је част бити носилац листе СНСД-а за одборнике у Скупштини општине Козарска Дубица.

Он је истакао да је СНСД партија која се консолидовала у Козарској Дубици и да је то оно што даје снагу да се уђе међу народ, да се започети пројекти завршавају.

Рељић је додао да је најбитније да Општински одбор СНСД-а у Козарској Дубици има добру конекцију са републичким институцијама одакле је већ дошло више значајних пројеката и биће их још.

- У сваком случају грађани то могу очекивати од наше странке, за разлику од неких других које могу понудити само празна обећања - закључио је Рељић.

За потпредсједника Општинског изборног штаба синоћ је на сједници именован Даријан Бабић, а за секретара Милош Бањац.