latinica  ћирилица
16/05/2024 |  13:03 ⇒ 14:33 | Аутор: РТРС

Додик: У августу у Бањалуци 500 боксера из Европе (ФОТО)

Предсједник Републике Српске Милорад Додик угостио је у Палати Републике боксере из Српске који су на Европском првенству освојили медаље за репрезентацију Србије.
Додик са боксерима - Фото: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja
Додик са боксеримаФото: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja

- Бањалука ће у августу бити домаћин Европског јуниорског превенства на којем би требало да учествује 500 боксера. Желимо да будемо подршка свим спортистима. Радују нас значајни резултати наших боксера и уопште спортиста из Републике Српске на међународном плану - рекао је Додик.

      View this post on Instagram

A post shared by Милорад Додик (@mdodik.official)

Он је честитао европској сениорској шампионки Сари Ћирковић и сениорском вицешампиону Душану Велетићу на импозантном успјеху.

Фото: РТРС

Додик је рекао да ће Република Српска подржати изградњу спортског центра у Зворнику у част наше шамионике Саре Ћирковић.

- Република Српска мора да подржава успјешне људе, не само спортисте - истакао је Додик на пријему за боксере из Српске који су на Европском првенству освојили медаље за репрезентацију Србије.

Пријему су присуствовали и предсједник Боксерског савеза Србије Ненад Боровчанин, селектор женске боксерске репрезентације Србије Мирко Ждрало и тренер Ћирковићеве, те генерални секретар Европске боксерске федерације Кирил Шекутјев.