latinica  ћирилица
16/05/2024 |  12:25 ⇒ 12:30 | Аутор: РТС

Влаховић: Желим још трофеја са Јувентусом

Фудбалер Јувентуса Душан Влаховић изјавио је да је срећан због освајања Купа Италије и додао да је његов тим остварио циљеве за ову сезону, преноси Скај Италија.
Душан Влаховић (Фото: EPA-EFE/ANGELO CARCONI) -
Душан Влаховић (Фото: EPA-EFE/ANGELO CARCONI)

Фудбалери Јувентуса освојили су Куп Италије, пошто су синоћ у Риму у финалу овог такмичења победили Аталанту 1:0. Једини гол на утакмици постигао је Влаховић.

- Захваљујем се свима. Ове сезоне смо се суочили са бројним потешкоћама. Остварили смо два циља, која смо поставили на почетку сезоне. Квалификовали смо се за Лигу шампиона и освојили Куп Италије, тако да смо остварили циљеве за ову сезону - рекао је Влаховић.

Јувентус је већ обезбедио пласман у Лигу шампиона наредне сезоне, пошто се налази на четвртом мјесту на табели Серије А са 67 бодова. Интер је убједљиво први са 92 бода два кола прије краја шампионата.

Јувентус је синоћ освојио рекордни 15. трофеј Купа Италије у историји клуба.

- То није довољно, сљедеће сезоне морамо да тежимо томе да освојимо све. Ми смо Јувентус, то је наш ДНК и оно што навијачи очекују од нас - навео је нападач Јувентуса.

Влаховић је са Партизаном освојио једну титулу и два Купа Србије.

- Ово је мој први трофеј са Јувентусом. Дао сам и гол у финалу Купа Србије, освојили смо трофеј. Међутим, невјероватно је освојити трофеј са Јувентусом. Желим још много побједа и трофеја са овим клубом - закључио је Влаховић.