latinica  ћирилица
13/05/2024 |  22:13 ⇒ 22:18 | Аутор: РТРС

ФК Борац осуђује понашање припадника МУП-а Тузланског кантона

ФК Борац осуђује понашање и ничим изазвану прекомјерну употребу силе припадника МУП-а Тузланског кантона након завршетка утакмице на стадиону Тушањ, саопштено је из овог клуба.
ФК Борац - Фото: РТРС
ФК БорацФото: РТРС

- Слављеничка пјесма наших навијача и играча грубо је прекинута од стране припадника МУП-а Тузланског кантона који су по изласку са трибине стадиона Тушањ и физички насрнули на навијаче ФК Борац који су организовано стигли у Тузлу. Ово није први пут да се припадници МУП-а Тузланског кантона на крајње непрофесионалан начин односе према навијачима нашег клуба, али овај пут желимо да поручимо да се убудуће такве ствари више неће дешавати и да ћемо реаговати на адекватан начин - наводи се и саопштењу на сајту ФК Борца.

Како се додаје у саопштењу, ФК Борац труди се да навијачким групама које долазе на градски стадион у Бањалуци пружи максималну безбједност, а исти такав третман траже и за навијаче Борца на гостујућим теренима на којима игра ФК Борац.

- ФК Борац тражи од надлежних да се према припадницима МУП-а Тузланског кантона који су учествовали у нападу на наше навијаче примијене одговарајуће санкције - додаје се у саопштењу.