latinica  ћирилица
24/03/2024 |  10:51 ⇒ 10:52 | Аутор: СРНА

Стевандић: Лаж бржа од хиперсоничне ракете

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић упитао је да ли је чудно да је Украјина у Русији извела више акција, убистава и рањавања, а да Исламска држава пуца у Русе, који шаљу помоћ у Газу, те оцијенио да је лаж бржа од хиперсоничне ракете.
Ненад Стевандић - Фото: РТРС
Ненад СтевандићФото: РТРС

- Сад је јасно - лаж је бржа од хиперсоничне ракете и још дјелује увјерљиво. Пет пушака стане у једну торбу и лако их је свуда донијети, па убијати. Украјина је у Русији убила Дарију Дугину, /руског ратног извјештача Владлена/ Татарског, ранила /руског писца Захара/ Прилепина, рушила кримски мост, а Исламска држава пуца у Русе који шаљу помоћу у Газу? Чудно!? - објавио је Стевандић .

Руска Федерална служба безбједности саопштила је да је напад у концертној дворани код Москве темељно планиран и да су нападачи покушали да побјегну аутомобилом крећући се према руско-украјинској граници.

Према подацима ФСБ-а криминалци су имали релевантне контакте на украјинској страни.

Група наоружаних мукараца отворила је ватру на посјетиоце концерта у мјесту Красногорск у Подмосковљу у петак, 22. марта, увече и убила 133 особе. Приведено је 11 особа у вези са нападом, од којих четворица нападача.