latinica  ћирилица
01/03/2024 |  07:31 ⇒ 08:39 | Аутор: sputniknews.com

Аврамовић послије рекордне вечери: Обрадовић ми је пружио велику подршку (ФОТО/ВИДЕО)

Алекса Аврамовић, српски кошаркашки репрезентативац, рекордом каријере од 30 поена у Евролиги против Ефеса донио је побједу Партизану.
Алекса Аврамовић (Фото: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC) -
Алекса Аврамовић (Фото: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC)

Аврамовић је у побједу резултатом 100:90 убацио 30 поена и пресудно је утицао на прекид турбулетног периода.

- Значајна утакмица за наше самопоуздање послије серије пораза и несрећно изгубљених утакмица тај тас пребацимо на нашу страну. Стварно смо одиграли на високом нивоу без изгубљених лопти. Једна суперполазна тачка за наставак сезоне и сад смо на побједу од плеј-ина и, кажем, боримо се за нас и за Партизан - започео је Аврамовић.

Сјајни кошаркаш је поставио лични рекорд када су у питању постигнути поени на једној утакмици.

- Јесте, рекорд каријере у Евролиги, али кажем, лијепо сам се осјећао и супер ми је пријало што сам био са репрезентацијом и што ми је Жељко стварно пружио велику подршку и када је било у неким тренуцима мало турбулентно. Стварно сам осјећао велику подршку њега и цијелог стручног штаба - навео је Аврамовић.

Он је одлично одиграо двије утакмице за репрезентацију Србије, а репортерка Спутњика је констатовала да је поново послије акција у националном тиму пружио сјајну игру и у клубу.

- То су ме већ питали и није тајна да на свакој утакмици пружам свој максимум и да кад послије утакмице дођем кући кажем "стварно сам дао све од себе". Некад то не иде у жељеном правцу али кажем, сваки труд и рад се на крају дана исплати. Нас очекује много труда и рада да би достигли тамо гдје желимо да стигнемо - закључио је Аврамовић.