latinica  ћирилица
28/02/2024 |  11:16 ⇒ 11:16 | Аутор: РТРС

Ухапшен због неовлаштене употребе оружја

Због неовлаштене употребе оружја полиција је у Дервенти ухапсила лице са подручја Прњавора.
ПУ Добој - Фото: СРНА
ПУ ДобојФото: СРНА

- Лице чији су иницијали И.С. ухапшено је синоћ око 19.40 часова. Против њега ће надлежном суду бити поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка, саопштено је данас из Полицијске управе Добој.

Пожар којије синоћ пријављен на помоћном објекту у Дервенти је локализован, а повријеђених није било. Локализовали су га припадници Територијалне ватрогасно-спасилачке јединице Дервента, а увиђај ће данас бити обављен.

Из полиције су навели да је о свему обавијештен дежурни тужилац Окружног тужилаштва Добој.

У Дервенти је јуче ухапшен возач Р.Т. са подручја Српца који је одбио да се подвргне тестирању на присуство дроге у организму, пјешак С.С. са подручја града са 1,63 промила алкохола у организму, а у Броду пјешак С.Б. са 2,22 промила алкохола. Свима њима издат је прекршајни налог.

Припадници Полицијске станице Добој два одузели су јуче врећицу са марихуаном од лица С.Г. из Петрова током претреса објекта који користи у Добоју.

Након документовања предмета против С.Г. биће достављен извјештај Окружном тужилаштву Добој о извршеним кривичним дјелима неовлаштена производња и промет опојних дрога и омогућавање уживања опојних дрога.

Добојска полиција ухапсила је и лице чији су иницијали Д.Ш. од којег је одузето 5,3 грама марихуане и 9,1 грам непознате дроге, као и други предмети намијењени за конзумирање дроге.

Полиција ово лице доводи у везу са провалом у кућу на подручју града одакле је украло одређене предмете.

Против ухапшеног слиједи извјештај Окружном јавном тужилаштву Добој о извршеним кривичним дјелима неовлаштена производња и промет опојних дрога и тешка крађа.