latinica  ћирилица
25/02/2024 |  09:32 ⇒ 09:38 | Аутор: sputniknews.com

Звездин бисер дебитовао у МЛС лиги (ВИДЕО)

Талентовани 18-годишњи Јован Мијатовић, који је из Црвене звезде прешао у Њујорк сити, дебитовао је за свој нови клуб у МСЛ лиги.
Јован Мијатовић (Фото: EPA-EFE/PETER SCHNEIDER) -
Јован Мијатовић (Фото: EPA-EFE/PETER SCHNEIDER)

Нападач плаћен 10 милиона евра провео је на терену око пола сата, без конкретног учинка.

Амеирка и МЛС лига мораће још да сачекају како би видјели фудбалског умијећа и "глад" за головима српског чуда од дјетета Јована Мијатовића.

Њујорк је изгубио на гостовању Шарлоту резултатом 1:0, а Мијатовић је на терен крочио у 62. минут, након што је замијенио Фернандеса.

Једини гол у мечу постигао је Маланда већ у осмом минуту. Шарлот је могао до и до убједљивијег тријумфа да нису промашили пенал. С друге стране на клупи за резервне играче Шарлота нашао се још један Србин Никола Петковић, али он није добио прилику да заигра.

У случају Јована Мијатовића добра ствар је што је послије бројних спекулација да неће моћи још да дебитује за Њујорк због проблема с папирима око добијања радне дозволе, све је ријешено и Мијатовић је већ уписао првих пола сата у дресу Њујорк ситија, за који овог пута није имао конкретан учинак, али ће нова утакмица бити шанса да се и то промијени.

Подсјетимо, Црвена звезда је осим трансфера у износу од 10 милиона евра договорила и 15 одсто од наредне продаје Јована Мијатовића.