latinica  ћирилица
24/02/2024 |  19:02 ⇒ 19:56 | Аутор: РТРС

Саша Обрадовић за РТРС: Част ми је што тренирам екипу Монака, урадили смо велики посао (ВИДЕО)

Саша Обрадовић предводи један од тренутно најбољих европских тимова, Монако, са којим је прошле сезоне играо Фајнал фор Евролиге. Ове сезоне играју добро. Тренутно су четврти на табели са 16 побједа и 10 пораза.
Саша Обрадовић - Фото: РТРС
Саша ОбрадовићФото: РТРС

Тренер Монака Саша Обрадовић у интервјуу за РТРС каже да је задовољан како његови играчи играју, колико дају од себе у свим утакмицама.

- У овом тренутнку, сигурно могу да кажем да смо уз све проблеме, повријеђене играче, одрадили феноменалан посао. Играмо на високом нивоу, задовољни смо - рекао је Обрадовић.

Прво име у Монаку је ћудљиви Мајк Џејмс, један од најбољих нападача у Евролиги. Није лак за сарадњу, а чињеница да игра трећу сезону под Обрадовићем говори да су се нашли.

Саша Обрадовић је на почетку тренерске каријере освојио титулу шампиона Њемачке. Био је и шампион Украјине и Француске. Са Албом је у пријатељском мечу побиједио Сан Антонио и тренера Грега Поповића. Побједа коју је донио Џамел Меклин, му је једна од дражих.

Обрадовић је бивши репрезентативац Југославије са којом има три златне и једну бронзану медаљу са европских првенстава, једну златну са свјетског и сребро са Олимпијских игара.