latinica  ћирилица
22/02/2024 |  12:26 ⇒ 12:29 | Аутор: РТРС

Ћорић уручио донацију РК Борац

Рукометни клуб Борац, један од најтрофејнијих клубова у Бањалуци, добио је донацију од предузећа Аутопутеви Републике Српске, коју је уручио вршилац дужности директора Недељко Ћорић истичући да овај спортски колектив и те како заслужује пажњу.
Ћорић уручио донацију РК Борац - Фото: Уступљена фотографија
Ћорић уручио донацију РК БорацФото: Уступљена фотографија

- Оно што ме посебно изненађује јесте ентузијазам чланова Управе и њихова одлучност да и данас досегну некадашње висине. Препознаје се та жеља и хтијење људи, који у ову причу не улажу само своје вријеме и новац, већ и огромну емоцију - рекао је Ђорић, који се у трофејној сали овог клуба упознао о историјату и славном путу овог спортског колектива.

Ћорић је нагласио да предузеће Аутопутеви Републике Српске намјерава да оствари сарадњу са успјешним спортским колективима у Српској, а да нема сумње да Борац заслужује пордшку, саопштено је из Аутопутева.

- Трудићемо се да и данас, и убудуће, подијелимо све њихове успјехе и да им пожелимо да достигну зацртане циљеве, али и да се комплетна заједница на неки начин мало више окрене ка спорту и дјеци, да схватимо важност спорта - рекао је Ћорић.

Предсједник Рукометног клуба Борац Игор Јовановић је, уз захвалност за посјету и донацију, истакао да је ово била прилика да Ћорићу буде представљено све по чему је Борац познат у свијету врхунског спорта.

- Хвала за помоћ и подршку коју нам пружају Аутопутеви Републике Српске. Ово је идеална прилика да пожелим успјешну сезону, како Рукометном клубу Борац, тако и Фудбалском клубу Радник из Бијељине, на чијем је челу Ћорић - рекао је Јовановић.