latinica  ћирилица
21/02/2024 |  14:49 | Аутор: РТРС

Мркоњић Град: Пронађено тијело поред пута

Након што је пријављено да је прекјуче нестао, полиција је јутрос поред магистралног пута Рогољи-Бараћи, у мјесту Штрбина, Мркоњић Град пронашла П.Р. из Шипова.
Полиција Републике Српске - Фото: РТРС
Полиција Републике СрпскеФото: РТРС

- Полицијској станици Шипово, јуче око 15.15 часова пријављен је нестанак П.Р. из Шипова, који се дан прије, око 13 часова, упутио из породичне куће у непознатом правцу аутомобилом шкода фабиа - саопштили из Полицијске управе Мркоњић Град.

Аутомобил којим се наведено лице удаљило из породичне куће и беживотно тијело пронађени су јутрос поред магистралног пута Рогољи-Бараћи. Идентификацијом беживотног тијела утврђено је да се ради о П.Р. из Шипова,  наводи се у саопштењу мркоњићке полиције.

- Увиђај на лицу мјеста извршили су службеници Полицијске управе Мркоњић Град, уз сагласност дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио да се предузму све мјере и радње у циљу утврђивања узрока наведеног догађаја. Поступајући тужилац наложило је обдукцију тијела страдалог, која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске у Бањалуци - додао је се у саопштењу Полицијске управе Мркоњић Град.