latinica  ћирилица
06/12/2023 |  09:39 | Аутор: Агенције

Кошаркаши Милвокија и ЛА Лејкерса у полуфиналу НБА купа

Кошаркаши Милвокија пласирали су се у полуфинале НБА купа Источне конференције, пошто су ноћас на свом терену побиједили Њујорк резултатом 146:122.
НБА утакмица (фото: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT SHUTTERSTOCK OUT - илустрација) -
НБА утакмица (фото: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT SHUTTERSTOCK OUT - илустрација)

Најефикаснији у екипи Милвокија био је Јанис Адетокумбо са 35 поена, 10 скокова, осам асистенција и три украдене лопте. Демијан Лилард је постигао 28 поена уз седам асистенција, док је Малик Бизли убацио 18 поена.

У екипи из Њујорка најбољи су били Џулијус Рендл са 41 поеном и Џејлен Брансон који је додао 24.

Кошаркаши Милвокија ће у ноћи између четвртка и петка у Лас Вегасу у полуфиналу НБА купа Источне конференције играти против Индијане.

Кошаркаши ЛА Лејкерса пласирали су се у полуфинале НБА купа у Западној конференцији, пошто су на свом терену савладали Финикс резултатом 106:103.

ЛА Лејкерсе је до побједе предводио Леброн Џејмс са 31 поеном, 11 асистенција, осам скокова и пет украдених лопти. Ентони Дејвис је постигао 27 поена и имао је 15 скокова, док је Остин Ривс убацио 20 поена. У екипи Финикса најбољи је био Кевин Дурент са 31 поеном.

Кошаркаши ЛА Лејкерса играће у ноћи између четвртка и петка у Лас Вегасу у полуфиналу НБА купа Западне конференције против Њу Орлеанса.