latinica  ћирилица
14/11/2023 |  11:24 ⇒ 18:11 | Аутор: РТРС

Бореновић одговорио Додику

Реагујући на изјаву лидера СНСД-а Милорада Додика који је упитао "може ли неко замислити предсједника ПДП-а Бранислава Бореновића да преузме одговорност и да се одрекне личног комодитета због Републике Српске" Бореновић је рекао да има довољно оних код којих Додиково виђење комодитета и привилегија нема шансе да прође и који ће "увијек рећи ко сте, шта сте и у шта сте претворили ово друштво".
Бранислав Бореновић - Фото: РТРС
Бранислав БореновићФото: РТРС

- Бореновић без дилеме гостује на свим телевизијама, и твојим и мање твојим, говори једнако отворено, без пардона и директно о свим преварама, корупцији и урушавању вриједносног система твог владајућег режима. Па и на твојој РТРС која, узгред речено, иде на ноге у Сарајево код, како си га до сада називао, туристе и мигранта Шмита. Оног истог са којим си се прије неки дан, наводно, сусрео, опет нагодио и тајно наздрављао ту код себе у бакиначким локалима - истакао је Бореновић у објави на друштвеним мрежама.

Подсјећамо, Додик је упитао "може ли неко замислити предсједника ПДП Бранислава Бореновића да преузме одговорност и да се одрекне личног комодитета због Републике Српске или да се кандидује за неку од најодговорнијих позиција и да брани интерес српског народа, да покаже одговорност као предсједник странке".

- Наравно да не може. Зна и он сам шта народ мисли о њему, зато и препушта другима, јер реално не треба пуно да буде бољи од Бореновића. Сад је у проблему, нема више коме ни препустити, па се препустио својој свакидашњој јадиковки о Милораду Додику који је наводно проблем - навео је Додик.