latinica  ћирилица
19/09/2023 |  18:00 ⇒ 18:01 | Аутор: РТС

Троицки: Идемо у Малагу по трофеј и то не кријемо

Селектор тениске репрезентације Србије Виктор Троицки рекао је, послије жријеба за финални турнир Дејвис купа, да ће он и његови изабраници ићи у Малагу по трофеј и да то не крију.
Виктор Троицки - Фото: РТС
Виктор ТроицкиФото: РТС

Дејвис куп репрезентација Србије играће у четвртфиналу против Велике Британије, док ће евентуални ривал у полуфиналу бити бољи из дуела Холандије и Италије.

Селектор Троицки је рекао да се Србија не оптерећује именима ривала пред завршни турнир у Малаги који ће се играти од 21. до 26. новембра.

- Дефинитивно смо добили тежег ривала на жребу. Велика Британија има широк избор сингл играча, шири од Холандије, сјајан дубл, али смо знали да ће нас чекати на путу ка нашем циљу. Да ли у четвртфиналу, полуфиналу или финалу свеједно је. Ми долазимо са најбољим играчем свијета Новаком Ђоковићем. Кад је Новак у форми, а вјерујем да ће бити, сви морају да размишљају о нама. Очекујем и да остали играчи буду у топ форми и да остваримо наш циљ. А циљ је добро познат, идемо у Малагу по трофеј и то не кријемо - рекао је Троицки за сајт Тениског савеза Србије.

У другом дијелу жријеба у четвртфиналу се састају Канада - Финска, односно Чешка - Аустралија.