latinica  ћирилица
19/04/2021 |  17:12 ⇒ 17:31 | Аутор: СРНА

Издато девет прекршајних налога

Инспектори Републичке управе за игре на срећу од 12. до 18. априла контролисали су приређиваче игара на срећу у 16 општина и градова Српске и издали девет прекршајних налога.
Републичка управа за игре на срећу - Фото: СРНА
Републичка управа за игре на срећуФото: СРНА

Из Републичке управе за игре на срећу саопштено је да је контрола извршена у Модричи, Кнежеву, Дервенти, Градишци, Мркоњић Граду, Бањалуци, Добоју, Сребреници, Братунцу, Зворнику, Теслићу, на Палама, Хан Пијеску, те у Милићима, Шамцу и Челинцу.

Инспектори су утврдили неправилности у кафе-баровима Арена у Модричи и Жуна у Шамцу, бензинској пумпи Екстан у Кнежеву, угоститељским објектима Балкан у Дервенти и Џино у Добоју, пословној јединици Слот гејма у Мокром, на Палама, те самосталним угоститељским радњама Мелоди у Челинцу и Књижара у Дервенти.

У саопштењу се наводи да ће инспектори Републичке управе за игре на срећу и у наредном периоду наставити са интензивним спровођењем инспекцијских надзора с циљем откривања прекршаја из области игара на срећу.

Подаци о извршеним седмичним контролама биће објављивани на интернет страници Републичке управе за игре на срећу и Министарства финансија Републике Српске.