latinica  ћирилица
18/04/2021 |  10:04 ⇒ 12:33 | Аутор: РТРС

Како да уљепшате празничну трпезу и створите незаборавне породичне тренутке? (ВИДЕО)

Ако сте од оних који планирају на вријеме, онда је наредна прича одлична за вас. Вријеме лети, то најбоље видимо од празника до празника. Муњевитом брзином се смјењују. Васкрс нам стиже, а то је најрадосније доба године. Ако сте без идеја како ове године уљепшати празничну трпезу и створити незаборавне породичне тренутке - ми смо их пронашли за вас.
Декорације за Васкрс - Фото: РТРС
Декорације за ВаскрсФото: РТРС

Да, вријеме је за припрему најљепшег васкршњег угођаја до сад. Чини се да идеја и инспирације ове сезоне не фали. Многи су се упустили у припрему праве мале чаролије, јер уз сву љепоту која нас окружује, чуда су заиста могућа. Питате се шта је потребно? Они кажу, пробудити дијете у себи, заиграти се и тек тад можете створити чудесан празнични угођај.

Зато би се празнично уживање са најдражима, ове године могло веома лако претворити у најњежније. Све те фине боје и детаљи сада су на дохват руке. Мало креативности, талента, много љубави и дјечије раздраганости и ето куће пуне радости. Знају то добро они најкреативнији међу нама.

Ипак фино обојена јаја, највећа су радост васкршње трпезе и радост за цијелу породицу. Заједнички тренуци немају цијену, а различите идеје које се баш тад рађају веома често буду задивљујуће. Дозволите малишанима да покажу креативност и приуштите им неке незаборавне тренутке. Осмијех на њиховом лицу, учиниће свијет много љепшим.

Све те боје, детаљи, ситнице спремни су да вам смјесте осмијех на лице. Идеје смо вам дали, а на вама је да се заиграте и будете творац лијепих тренутака.