latinica  ћирилица
09/04/2021 |  11:21 ⇒ 11:22 | Аутор: СРНА

Мајкић: Бећировићева мржња окидач за напуштање сједница Дома народа

Српски делегат у Дому народа парламента БиХ Душанка Мајкић рекла је Срни да ће српски делегати убудуће напуштати сједнице Дома уколико бошњачки делегат Денис Бећировић буде наставио са изливима мржње, увреда и напада према српском народу и његовим политичким представницима.
Душанка Мајкић - Фото: СРНА
Душанка МајкићФото: СРНА

Она каже да је посљедња сједница Дома народа показала да се то наставља, те да је Бећировићево беспризорно дјеловање отишло корак даље.

- Овај пут, његово беспризорно дјеловање отишло је корак даље па је најавио пријетњу за којом би могао посегнути, а то је позив на хапшење српског члана и предсједавајућег Предсједништва БиХ Милорада Додика и његових сарадника ако се буду понашали супротно ставовима Дениса Бећировића - рекла је Мајкићева.

Она је истакла да је јучерашње засједање Дома народа примјер да је постало потпуно обесмишљено постављање делегатских питања и да их Бећировић потпуно злоупотребљава.

- Ипак је послије свега нешто сасвим јасно. Јучерашња сједница Дома народа је посљедња сједница на којој ће српски делегати слушати Бећировићеве тираде уперене против свега што је српско. Сваки сљедећи пут биће то довољан аргумент за напуштање сједнице делегата из нашег клуба, а то ће трајати све док га не опомену или чланови његовог клуба или његове странке - поручила је Мајкићева.