latinica  ћирилица
02/04/2021 |  21:58 ⇒ 22:08 | Аутор: РТРС

СНСД Станивуковићу: Да су вам грађани на првом мјесту, не бисте дозволили смеће

Градски одбор СНСД у Бањалуци саопштио је вечерас да су злонамјерне тврдње градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковић да је град затрпан смећем због неусвајања буџета и да ће се погоршати хигијена у граду.
СНСД Бањалука - Фото: Тwitter
СНСД БањалукаФото: Тwitter

- Прљаво је једино то, да се користите свим средствима како бисте покушали да наметнете кривицу одборницима партија које чине већину у Бањалуци. Да вам је брига о грађанима и град на првом мјесту, не бисте дозволили смеће на бањалучким улицама. Свјесно и намјерно и даље манипулишете народом - наведено је у саопштењу ГО СНСД Бањалука.

У Градском одбору кажу да су убијеђени да би предузећа задужена за хигијену града наставила да раде свој посао док се не ријеши ситуација око буџета.

- Познато је и Вама и нама да одвоз смећа из домаћинстава неће стати јер грађани Бањалуке ту услугу сами плаћају. Још једном Вас позивамо да у своје политичке игре не увлачите народ, грађане Бањалуке и да нађете рјешење и за одвоз смећа и све друге проблеме, јер Ви сте градоначелник, односно извршна власт. Скупштинска већина у Бањалуци Вам је неколико пута понудила да разговарате и договарате на тему буџет који би био озбиљан, добар и садржавао све оно што је потребно за функционисање Бањалуке. Ви сте то одбили. Кривац којег упорно тражите је у кабинету градоначелника - поручили су из СНСД.