latinica  ћирилица
02/04/2021 |  17:48 ⇒ 18:06 | Аутор: СРНА

Ковачевић: Зарад својих интереса, Станивуковић жртвује Бањалуку и Бањалучане

Драшко Станивуковић је већ данас показао да је спреман жртвовати цијелу Бањалуку и сваког човјека у њој зарад своје политичке кампање и зарад свог политичког интереса, истакао је портпарол СНСД-а Радован Ковачевић.
Радован Ковачевић - Фото: РТРС
Радован КовачевићФото: РТРС

- Умјесто да води Бањалуку у интересу свих њених грађана, рекао је Ковачевић за Срну, Станивуковић води искључиво своју политичку кампању стварајући општи хаос који само њему одговара.

- Умјесто да је на вријеме припремио буџет, он је три мјесеца позирао на камионима, лијепио наљепнице, јахао коње, уживао на Копаонику и онда се у посљедној седмици марта појавио са јефтиним памфлетом умјесто буџета, очекујући да га Скупштина града беспоговорно усвоји. То се наравно неће догодити, јер ће Бањалука добити буџет какав заслужује, буџет који ће одговорити на све потребе Бањалуке - поручио је Ковачевић.

Он је рекао да не постоји апсолутна никаква потреба да неко не одвози смеће из Бањалуке, да неко пријети да ће затворити вртиће у Бањалуци, да неко пријети да неће исплаћивати плате радницима у Бањалуци.

- И све је то веома јасно речено и у Министарству финансија из којег су поручили да све исплате у Бањалуци могу да буду исплаћиване у потпуности у складу са законом до краја јуна - подсјетио је Ковачевић.

Он је истакао да ће скупштинска већина већ у току наредне седмице пронаћи одговарајуће рјешење за новонасталу ситуацију у Бањалуци с обзиром да је већ свима у потпуности јасно да се од актуелног градоначелника не може очекивати никакво рјешење.