latinica  ћирилица
22/02/2021 |  12:26 ⇒ 12:27 | Аутор: СРНА

Шулић: Воља народа јача од неправде

Члан Извршног комитета СНСД-а Денис Шулић истакао је да су Добој и Сребреница мјеста која су показала да је воља народа јача од неправде.

- Грађани Добоја и Сребренице су јуче на поновљеним локалним изборима показали одговорност и храброст, супротстављајући се бесправним одлукама ЦИК-а и желим да захвалим због тога грађанима који су јуче изашли на изборе - рекао је Шулић у изјави за Срну.

Он је нагласио да плебисцитарна подршка коју су добили Борис Јеринић и Младен Грујичић, а обојица су освојила више од двије трећине гласова, представља побједу не само СНСД-а, већ и Републике Српске, али у исто вријеме и побједу демократије и правде.

- Не треба заборавити колике и какве политичке притиске су трпили грађани Добоја и мислим да ће и у будућности остати нејасно зашто су неке странке из Републике Српске устале против воље народа овог града, а биће занимљиво посматрати како ће у наредним данима објашњавати своје предизборне изјаве о Добоју и Добојлијама - рекао је Шулић.

Навео је, да би се, ипак, сложио са предизборним изјавама политичара из опозиције у Српској који су говорили да ће јучерашњи избори у Добоју и Сребреници бити поштени, те да они то и јесу били.

- Ови избори су показатељ снаге СНСД-а која је утемељена у вољи народа и која ће бити темељ побједе на општим изборима 2022. године - поручио је члан Извршног комитета СНСД-а Денис Шулић.