latinica  ћирилица
15/01/2021 |  13:35 ⇒ 20:18 | Аутор: СРНА

У суботу претежно облачно и хладно

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће преовладавати промјенљиво до претежно облачно и хладно вријеме, уз услове за повремен слаб снијег и дневну температуру ваздуха од минус осам до један степен Целзијусов.

Јутро ће бити промјенљиво до претежно облачно и веома хладно, уз слаб снијег на сјеверу и централном појасу, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана биће претежно до потпуно облачно вријеме, уз мјестимично провијавања снијега, док ће у централним, источним предјелима и на планинама бити услова за вијавице и пролазно јачи сув снијег, а на југу више сунца, али вјетровито и хладно.

Дуваће слаб вјетар, умјерене јачине, сјеверног смјера, а у Херцеговини бура, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха биће од минус 18 до минус пет степени Целзијусових.

Температура у 13.00 часова: Чемерно минус шест, Гацко и Приједор минус четири, Хан Пијесак и Соколац минус три, Мраковица и Шипово минус два, Невесиње минус један, Мркоњић Град, Србац, Ливно и Тузла нула, Бањалука, Фоча, Рибник, Рудо, Добој, Бањалука, Бихаћ, Добој и Сарајево један, Бијељина два, Билећа, Вишеград и Дрвар три, Зворник четири, Требиње и Мостар шест и Неум седам степени.