latinica  ћирилица
23/12/2020 |  14:25 ⇒ 14:51 | Аутор: РТРС

Предсједница Српске позвала грађане да подрже акцију "С љубављу храбрим срцима"

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић позвала је грађане да подрже акцију "С љубављу храбрим срцима" и позивом на број 1411 донирају једну КМ за оснивање прве Банке хуманог млијека у Српској.
Жељка Цвијановић (Фото: Инстаграм) -
Жељка Цвијановић (Фото: Инстаграм)

- С љубављу нашим мрвицама - за прву Банку хуманог млијека у Републици Српској - написала је предсједница на Инстаграму, уз фотографије са заштитном маском са бројем 1411 и називом хуманитарне акције.

      Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)

Хуманитарна акција "С љубављу храбрим срцима" реализује се, традиционално, под високом покровитељством предсједнице Републике Српске, а иницијатор овогодишње хуманитарне акције је Удружење родитеља пријевремено рођене дјеце у Републици Српској "Мрвице".

У оквиру акције од 1. до 31. децембра активан је и М:тел хуманитарни број 1411, који ће омогућити грађанима да позивом на тај број донирају једну КМ и тако дају допринос формирању Банке хуманог млијека.

За уплате донација Физичких и правних лица Министарство финансија Републике Српске отворило је рачун посебних намјена "С љубављу храбрим срцима" број 571-010-00002700-15 код Комерцијалне банке Бањалука.