latinica  ћирилица
03/12/2020 |  17:57 ⇒ 18:02 | Аутор: РТРС

Павловић: Наступ Арнаутовића за сваку осуду

Предсједник ОО СНСД Сребреница Радомир Павловић осуђује наступ на Н1 у емисији Дан уживо члана ЦИК-а Суада Арнаутовића, који, како наводи, својим ставовима у име свих чланова ЦИК-а прејудицира сутрашњу одлуку ЦИК-а да избори у Сребреници неће бити проглашени него ће бити поновљени.
Радомир Павловић - Фото: РТРС
Радомир ПавловићФото: РТРС

- Такав наступ члана ЦИК-а пред  сутрашњу одлуку је за сваку осуду. Потпуно су једнострани и наклоњени бошњачком кандидату Алији Табаковићу који је данас у медијима изашао са ставом да треба смјенити предсједника ОИК Сребреница и поништити изборе у Сребреници - сматра Павловић.

Тиме, како истиче,  Арнаутовић је пред свом БиХ јавношћу стао на страну Бошњака и СДА у Сребреници без изношења чињеница и без објективности око дописа Коалиције "Заједно за Сребреницу".

- Позивамо све чланове ЦИК-а да утврде све неправилности свих страна у општини Сребреница као и у свим другим општинама у БиХ како би избјегли преседан у досадашњем постојању ове институције необјективности и пристрасности политички мотивисано. Молим предсједника ЦИК-а да не уведе Сребреницу и њене грађане у још већу неизвесност и протесте својим неправедним одлукама - истакао је Павловић.