latinica  ћирилица
03/12/2020 |  11:17 ⇒ 20:31 | Аутор: АТВ

Нешић: Јелена Тривић није срећна што је Станивуковић побиједио на изборима

Ненад Нешић, предсједник ДНС-а рекао је за Елта телевизију да је ПДП-ова Јелена Тривић главна препрека за промјене у Српској, те да она "није срећна што је Станивуковић побиједио на изборима", преноси АТВ.
Ненад Нешић (фото:Милорад Дивјак) -
Ненад Нешић (фото:Милорад Дивјак)

На питање о изборним резултатима у Приједору, гдје је ДНС имао свог кандидата за градоначелника, Нешић позива на одговорност ПДП.

- Овдје се поставља питање опозиционих партија, СДС-а и ПДП-а који су поклонили побједу СНСД-у у Приједору и поставља се питање да ли ће ико сносити одговорност у ПДП-у па и сама Јелена Тривић. Она се некад чудно понаша и она је главна препрека нове скупштинске већине у Српској и главна препрека промјена у Српској - рекао је Нешић за Елта телевизију.

Он је навео да Јелена Тривић није срећна што је Драшко Станивуковић побиједио на изборима за градоначелника Бањалуке.

- Слушао сам њену изјаву у којој каже да није спреман да нас прихвати у опозициони блок. Упутили смо позив ПДП-у и СДС-у за потписивање предизборног коалиционог споразума за рушење Додика на општим изборима и још нисам добио одговор. Постављам и овдје питање, да ли желите да потпишемо предизборни коалициони споразум који ће значити побједу на изборима 2022. Гдје је ваша одговорност за губитак Приједора, гдје је одговорност Јелене Тривић која се слика са кандидатом СДС-а. Ја колико знам госпођа Тривић није срећна што је Драшко Станивуковић побиједио - рекао је Нешић те додао да је њена једина жеља да буде предсједник Републике Српске.