latinica  ћирилица
02/12/2020 |  17:25 ⇒ 17:28 | Аутор: РТРС

Стевандић: Обрен Петровић у Српском клубу умјесто Нешића

Шеф Српског клуба у Представничком дому Параламентарне скупштине БиХ Ненад Стевандић рекао је данас да овај клуб није престао да ради изласком Ненада Нешића /предсједника ДНС-а/, те да ће нови члан тог клуба бити Обрен Петровић.
Ненад Стевандић - Фото: РТРС
Ненад СтевандићФото: РТРС

Када је ријеч о евентуалној одлуци ЦИК-а о понављању избора у Добоју, Стевандић, који је предсједник Уједињене Српске, рекао је да ће се сачекати да се види којим ће се то аргументима водити ЦИК у случају такве одлуке.

- Бојимо се да је то прављење паралеле за Сребреницу и да је све то ујдурма коју ради ЦИК за Сребреницу. Ништа не вјерујемо ЦИК-у - истакао је Стевандић.

Стевандић каже да још није донесена одлука о томе да ли ће Уједињена Српска поднијети пријаве против ЦИК-а, због које је странка изгубила 15 дана у правној борби и са кампањом је каснила пет дана.

Стевандић је додао да је јуче ЦИК затражио да Уједињена Српска достави податке из 2018. године који су већ били достављени.

Он је рекао да су проблеме посредством ЦИК-а правили СДС и ПДП, те да је, упркос томе, Уједињена Српска постигла много бољи изборни резултат у већем броју градова или општина од ове двије партије појединачно или обје заједно.

РТРС/СРНА