latinica  ћирилица
29/11/2020 |  09:26 ⇒ 11:45 | Аутор: СРНА

Јахорина спремно дочекала љубитеље сњежних активности

Олимпијски центар "Јахорина" данас званично отвара сезону скијања, уз обогаћене садржаје и капацитете.
Јахорина  (Фото: @Kovenzi) - Фото: Тwitter
Јахорина (Фото: @Kovenzi)Фото: Тwitter

Захваљујући сњежним падавинама, погодној температури, а највише систему за осњежавање, Јахорина поново прва у региону спремно дочекује све љубитеље сњежних активности, саопштено је из Олимпијског центра.

- Пратимо ситуацију, систем за осњежавање је у погону у сваком моменту када то услови дозвољавају. За сада је скијашима на располагању стаза Пољице и лифт сидро Пољице -  рекао је директор Олимпијског центра Јахорина Дејан Љевнаић.

Он је навео да је шестосјед Пољице у погону, али за панорамску вожњу до Олимпијског бара, који ове зиме скијашима своја врата отвара у проширеном капацитету и са новим менијем.

- Захваљујући доброј припреми стаза и систему осњежавања поново први у региону пуштамо скијалиште у рад - додао је Љевнаић. 

Радно вријеме ски центра је од 9.00 до 16.00 часова за дневно и од 18.00 до 21.00 час за ноћно скијање.

Попуст од 70 одсто важиће на дневне и дневно-ноћне карте које се купе и искористе исти дан, а куповина карата је могућа на продајном мјесту Пољице.

Олимпијски центар Јахорина апелује да се сви скијаши и посјетиоци током боравка на овој планини придржавају свих неопходних епидемиолошких мјера, да буду одговорни према себи и другима, те да уживајући у сњежним радостима јачају свој имунитет боравком у природи и активним одмором на Јахорини.