latinica  ћирилица
24/11/2020 |  16:29 ⇒ 17:06 | Аутор: СРНА

Поповић-Кострешевић: Унаприједити путну инфраструктуру

Министра саобраћаја и веза Републике Српске Ђорђе Поповић и вршилац дужности директора Јавног предузећа "Путеви Републике Српске" Давора Кострешевића оцијенили су да је постојеће стање путне инфраструктуре на задовољавајућем нивоу, али да је потребно унаприједити с циљем побољшања безбједности учесника у саобраћају.
Давор Кострешевић и Ђорђе Поповић - Фото: СРНА
Давор Кострешевић и Ђорђе ПоповићФото: СРНА

Саговорници су на данашњем радном састанку у Бањалуци нагласили да је потребно побољшати безбједност путне мреже у Републици Српској и успоставити одржив систем финансирања.

Поповић и Кострешевић разговарали су о актуелним пословима и проблемима у предузећу "Путеви Републике Српске", реализацији инфраструктурних пројеката, те изради плана инвестиција за наредни период.

Министар саобраћаја и веза изразио је пуну подршку овом предузећу на започетим и планираним пројектима побољшања путне инфраструктуре, саопштено је из Бироа Владе Републике Српске за односе са јавношћу.

Вршилац дужности директора "Путева Републике Српске" оцијенио је веома успјешном досадашњу сарадњу са ресорним министарством, те изразио очекивање да ће сарадња бити још интензивнија у наредном периоду.