latinica  ћирилица
24/11/2020 |  14:56 ⇒ 14:56 | Аутор: РТРС

Несторовић нови тренер Радника

Како је РТРС најавио прошле седмице , нови шеф стручног штаба ФК Радник је Дарко Несторовић. Управни одбор је на данашњој сједници именовао Несторовића за тренера који ће екипу водити до краја ове сезоне у Премијер лиги БиХ. Подсјећамо да је Славко Петровић напустио клуб прошле седмице.
Дарко Несторовић (Фото:fkzvijezda09.com) -
Дарко Несторовић (Фото:fkzvijezda09.com)

Ово је други мандат Несторовићу на клупи Радника. Прије повратка у бијељински клуб водио је врло успјешно кувајтски Ал Араби. Истиче да је прихватио позив предсједника "плавих" јер је с њим имао добру сарадњу у првом мандату.

- Изузетно је тешка ситуација, Радник је у доњем дијелу табеле. Рекао сам управи да немам чаробни штапић. Екипа је већ селектирана, али ћу учинити све да направим добру екипу и да Радник у будућности направи и нешто више - нагласио је Несторовић.

Управа је с Несторовићем потписала уговор до краја текуће сезоне. Од опстанка у Премијер лиги зависиће и евентуални наставак сарадње која би могла бити и дугорочна ако све буде у складу са жељама "плавих".

- У овом тешком тренутку за ФК Радник када је у питању опстанак у Премијер лиги БиХ, Несторовић је поставио врло коректне услове - поручио је Предраг Перковић, предсједник ФК Радник.

Управа је, осим избора Несторовића, донијела и одлуку да убудуће маркетинг менаџер клуба буде Васко Тодић.