latinica  ћирилица
24/11/2020 |  13:06 ⇒ 15:20 | Аутор: РТРС

Познат в.д. предсједника бањалучког Градског одбора Уједињене Српске

Синиша Видовић постављен је данас за вршиоца дужности предсједника бањалучког Градског одбора Уједињене Српске, након што је предсједник странке Ненад Стевандић прихватио оставку Милана Петковића, саопштено је из Уједињене Српске.
Уједињена Српска - Фото: илустрација
Уједињена СрпскаФото: илустрација

У саопштењу се наводи да је Уједињена Српска задовољна и поносна Петковићевим доприносом изборним  резултатима  у Бањалуци и у Изборној јединици 3, као и његовим радом као шефа правног тима странке и радом у Народној скупштини Републике Српске на мјесту потпредсједника.

- Одбацујући спекулације о наводном напуштању станке, још једном подвлачимо да господин Милан Петковић остаје потпредсједник Уједињене Српске и шеф правног тима Уједињене Српске, те да је оставка на једну од функција које је обављао лични чин донесен уз консултацију и знање предсједника странке - наводи се у саопштењу.

Синиша Видовић (Фото: opcija.net)

Додаје се да је Уједињена Српска способна за укључивање више људи на руководеће функције у странци, не занемарујући ничије досадашње доприносе и заслуге и остајући отворена и стабилна у даљем напредовању.

- Договори унутар Уједињене Српске су увијек били на корист станке, па тако и све што је господин Милан Петковић до сада урадио и што ће урадити убудуће, биће у корист Уједињене Српске - поручили су из ове странке.

Подсјећамо, Петковић је данас потврдио да је јуче поднио неопозиву оставку на функцију предсједника Градског одбора странке Бањалука.