latinica  ћирилица
24/11/2020 |  10:26 ⇒ 10:35 | Аутор: РТРС

Наставак кампање "Волим Српску"

Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске наставиће са реализацијом кампање "Волим Српску", чији је циљ промоција младих који су остварили успјех у Српској, гдје желе да граде своју будућност.
"Волим Српску" - Фото: РТРС
"Волим Српску"Фото: РТРС

- Путем спотова, који ће бити емитовани у средствима јавног информисања, млади волонтери, спортисти и студенти шаљу поруку вршњацима на који начин су остварили своје резултате и мотивишу их да се труде, вриједно раде и не одустају од остварења својих циљева - наводи се у саопштењу ресорног министарства.

У овој институцији истичу да је намјера да се кампањом промовишу успјешни и остварени млади људи као позитивни узори с циљем изградње здравог друштва, те да се дугорочно утиче на побољшање слике у јавности када је ријеч о свеукупном амбијенту у Републици Српској и могућностима да се појединци остваре на професионалном и приватном плану, изграђујући стабилну и срећну породицу.

- Кампањом "Волим Српску" обухваћени су најбољи међу нама - они који ће, уз адекватну подршку, изградити још успјешнију и просперитетнију Републику - наводи се у саопштењу.