latinica  ћирилица
20/11/2020 |  16:13 | Аутор: Блиц

ПСЖ по сваку цијену жели Рамоса

Одавно се прича да би Серхио Рамос могао да напусти мадридски Реал, поготово када се у обзир узме чињеница да му уговор истиче на крају сезоне.
Серхио Рамос   (Фото:zimbio.com) -
Серхио Рамос (Фото:zimbio.com)

До сада су се међу клубовима који желе да га ангажују као главни кандидати истицали Милан и Интер Мајами, а сада се ту убацио и Пари Сен Жермен. Прије приче о могућим трансферима, ПСЖ ће прво морати да вечерас савлада Монако, а иако је гост у том дербију - слови за фаворита.

Шпански медији јављају да челници "светаца" по сваку цијену желе да виде искусног штопера у својим редовима, и да су спремни да му понуде шта год пожели, од дужине трајања уговора, до висине примања.

Према најновијим информацијама, прва звијезда француског тима Нејмар је чак звао капитена краљевског клуба и пробао да га убиједи да му се прикључи у Паризу.

Бразилац му је наводно рекао да ће и он и Килијан Мбапе остати у клубу ако им се прикључи на љето.

Нејмару и Мбапеу уговори истичу 2022. године, а у клубу вјерују да морају да остану обојица ако хоће да испуне сан и освоје Лигу шампиона, гдје су прошле сезоне први пут играли у финалу. Долазак капитена Реала, освајача четири трофеја у овом такмичењу, сигурно би Парижанима био од велике користи на том путу, поготово када су у обзир узме одлазак Тијага Силве у Челси.