latinica  ћирилица
19/11/2020 |  15:30 ⇒ 15:33 | Аутор: СРНА

Почиње са радом хотел "Бистрица" на Јахорини

Хотел "Бистрица" на Јахорини од сутра почиње са радом под управом Здравствено-туристичког центра "Бања Врућица" из Теслића, најавио је извршни директор за операције, маркетинг и продају Александар Радошевић.
Хотел Бистрица - Фото: РТРС
Хотел БистрицаФото: РТРС

Радошевић је рекао новинарима да ће гости осјетити значајно побољшање у услугама које ће пружити хотел "Бистрица", с обзиром на то да ће се примјењивати успјешан модел управљања који се већ годинама упражњава у "Бањи Врућици", за коју каже да је лидер здравственог, конгресног, спортско-рекреативног и велнес-туризма на овим просторима.

- Искористили смо претходни период да "Бистрицу" средимо и припремимо за зимску сезону - изјавио је Радошевић и указао на новитете по питању аранжмана.

Он најављује да су, осим редовних програма на бази ноћења са доручком и полупансиона, припремљене и специјалне понуде на бази полупансиона у трајању од два, три, четири или седам дана, уз велнес-услуге и специјална изненађења за скијаше, односно родитеље са малом дјецом.

Радошевић је навео да се туристички ваучери могу искоритити и у хотелу "Бистрици".

Кувар хотела "Бистрица" Желимир Дакић каже да је, осим традиционалних јела са ових подручја, гастро-понуда обогаћена разним специјалитетима који су прилагођени гостима.

Из Здравствено-туристичког центра "Бања Врућица" саопштено је, након куповине хотела "Бистрица", да је дугорочни циљ проширење асортимана туристичких услуга и додатно позиционирање овог центра као једног од водећих туристичких брендова, не само у Републици Српској и БиХ, већ и и у региону.

"Бања Врућица" је једно од водећих привредних друштава из области туризма, а нарочито у области здравственог туризма. Прошле године остварила је 240.000 ноћења, а тренутно запошљава 380 радника.