latinica  ћирилица
17/10/2020 |  15:14 ⇒ 17:06 | Аутор: СРНА

Цвијановић: Свака странка да одлучи какав ће имати став

Потпредсједница СНСД-а Жељка Цвијановић изјавила је поводом коалициног дјеловања са ДНС-ом да је на свакој странци да на својим органима одлучи какав ће имати став.
Жељка Цвијановић - Фото: РТРС
Жељка ЦвијановићФото: РТРС

- Могу да говорим у име СНСД-а и рећи ћу да ми увијек промовишемо причу да треба да имамо стабилну, широку, велику коалицију. У крајњем случају, то смо и радили у претходном периоду "дијелећи" многе важне позиције људима из коалиционих партија да бисмо разумјели да морамо у партнерству да радимо - рекла је Цвијановић у модричком насељу Добор.

Она је нагласила да то како ће ко одлучивати су дефинитивно ствари које припадају свакој политичкој партији понаособ.

- Очекујем, ако сте "унутра", онда морате бити искрени, јер морате имати такав однос и то је нешто што желимо да видимо у тој нашој коалицији - рекла је Цвијановић.

Она је нагласила да је, што се тиче СНСД-а, добродошао свако ко жели да развија Републику Српску, да пружи допринос ономе што раде у политичком и економском смислу.

- Развијајући Републику Српску, оно што очекујемо као највећа и најважнија политичка партија јесте добре односе, искрен приступ свих. Кад смо већ на заједничком путу борбе, онда треба да се ослободимо одређених личних приступа и понашамо као озбиљне политике - рекла је Цвијановић.