latinica  ћирилица
26/09/2020 |  14:20 | Аутор: ТАНЈУГ

Перовић: Јокић феноменалан, скидам капу и њему и Денверу

Бивши репрезентативац Србије и кошаркаш Партизана Коста Перовић сматра да ће предстојећа сезона бити изазовна у свим кошаркашким такмичењима.
Коста Перовић (фото: VALENTÍ ENRICH) -
Коста Перовић (фото: VALENTÍ ENRICH)

- Тешка ситуација за било какве процјене, јер незахвално је давати предвиђања. Такмичење без публике је као неки тренинг, а свима је потребан адреналин да би играли били на највишем нивоу. Биће изазовно не само за Партизан и АБА лигу, већ и за Евролигу и НБА лигу. Видјећемо шта ће бити са цијелом ситуацијом, јер сви воле да играју пред публиком - рекао је Перовић за Танјуг.

У најјачој кошаркашкој лиги на свијету српски центар Никола Јокић и Денвер воде борбу за велико финале, а Перовић сматра да имају шансу и за преокрет против ЛА Лејкерса.

- Опет ситуација 3-1, као што су биле и претходне двије. Лејкерси су преозбиљан тим, али ако Денвер смогне снаге може свашта да се деси. За досадашњи ток и све оно што су урадили и Јокић и Денвер стварно скидам капу. Феноменално игра, невјероватан је. Само нека настави у том ритму. На путу је да постане један од најбољих европских играча свих времена - закључио је Перовић.