latinica  ћирилица
25/09/2020 |  18:31 ⇒ 18:42 | Аутор: Агенције

Надал: Eкстремни услови на Ролан Гаросу

Рафаел Надал је на конференцији за новинаре пред почетак Ролан Гароса говорио о првом свјетском тенисеру Новаку Ђоковићу.

У недјељу 27. септембра званично почиње чувени турнир Ролан Гарос. Надал ће тада играти против Герасимова и говорио је о својим шансама на турниру.

Такође се дотакао и Новака Ђоковића и његовог коментара да је Надал тренутно побједив на шљаци.

- Новак је у праву. Ја јесам побједив на шљаци, он ме је побиједио неколико пута. Ово су за мене најтежи услови икада на Ролан Гаросу. Ситуација је јако чудна, услови су јако тешки, вријеме је хладно и свима ће бити изузетно тешко. Искрено, турнир ће се играти у екстремним условима. Ипак, овдје сам да се борим за највиши пласман, бићу компетитиван од првог дана и видјећемо шта могу да урадим - рекао је Надал.

Новинари су га питали и какво је тренутно његово здравље.

- Моје здравље је добро. Не бринем о томе превише, нити се осврћем на оно што се догађало на претходним турнирима. Срећан сам што сам овдје и што могу да играм ма каква ситуација била. Тужан сам због свега, сједимо овдје ви и ја, сами. Биће мало теже, али ме то не спречава да дам све од себе на терену - рекао је Надал.