latinica  ћирилица
24/09/2020 |  12:40 ⇒ 12:59 | Аутор: РТРС

ГО ПУП Бањалука: Станивуковић потписао споразуме са лажним пензионерима

Градски одбор Партије уједињених пензионера Бањалука саопштио је данас да је као најмасовнија политичка партија која представља пензионерску популацију, запрепаштена и са невјерицом гледа на споразуме о подршци које је кандидат за градоначелника Драшко Станивуковић потписао са двије, како су истакли, фантомске организације – наводним "Синдикатом пензионера" и "Савезом пензионера и потомака".
Драшко Станивуковић (фото: banjaluka.net) -
Драшко Станивуковић (фото: banjaluka.net)

Партија уједињених пензионера  у саопштењу упозорава пензионере да не насједају на јефтине политичке подвале, којим, како су навели, кандидат Станивуковић настоји створити лажну слику да га подржавају "пензионери", јер двије наведене организације су, у стварности, интересне групице од неколико пензионера.

- Овим путем, кандидата Станивуковића позивамо да одговори на веома једноставно питање, ако смије, а које гласи - колико чланова имају те двије организације и кога оне, као такве, представљају? Наши пензионери би требали да знају да се ради о најобичнијој обмани, баш као што је и обмана и јефтини популизам слика насљедника сумњиво стеченог тајкунског царства, који се, за потребе избора, слика у градском аутобусу да би, чим се камера склони, прешао у џипа од 100.000 КМ - истиче се у саопштењу.

Партија уједињених пензионера наглашава у саопштењу, да је искрен, Станивуковић би давао реална обећања, а не нудио фантазије и обмане. 

Јер, као што стара изрека каже, "Човјек који обећава све, сигуран је да неће испунити – ништа". Бањалуци требају људи који дају остварива обећања и праве реалне планове, људи попут Игора Радојичића, којег ПУП, као најмасовнија пензионерска партија, снажно подржава. 

- Он је у протекле четири године показао изузетну бригу за пензионерску популацију и извео бројне инфраструктурне пројекте, с циљем побољшања квалитета живота свих наших суграђана, укључујући и пензионере - наводи се у саопштењу.