latinica  ћирилица
18/09/2020 |  09:44 ⇒ 11:28 | Аутор: vecernjenovosti

"Ухапсите Била Гејтса" - хиљаде људи против милијардера (ВИДЕО)

Велики број Аустралијанаца изашао је на улице, захтијевајући хапшење милијардера Била Гејтса.
Бил Гејтс - Фото: ТАНЈУГ
Бил ГејтсФото: ТАНЈУГ

На великом муралу у Мелбурну приказан је оснивач Мајкрософта како се смијеши и држи шприц, говорећи: "Вријеме је да инсталирате апдејт".

Мурал - Бил Гејтс (фото:joshwho)

У међувремену, протести су организовани у градовима широм Аустралије. Аустралијанци и даље траже да се Гејтс суочи са оптужбама за "злочине против човјечности".

Адвокат Роберт Ф. Кенеди захвалио је уличном умјетнику што је на прави начин приказао оног који утиче на нашу слободу.

- Царство Руперта Мардока сарађује са картелом међународне здравствене агенције Била Гејтса како би Аустралија постала полигон за њихово "велико ресетовање" - рекао је Кенеди.

- Позивајући се на биолошку сигурност, аустралијски технократи увели су оштру цензуру, надзор, дигитализацију валуте и ригидне социјалне контроле, укључујући репресивне блокаде и обавезно ношење маски - наставио је он.

Сличне сцене забиљежене су и у Њемачкој прошлог мјесеца, када су десетине хиљада људи преплавили улице Берлина у знак протеста против Гејтса и великих фармацеутских кућа, преносе Новости.

Бил Гејтс и његова супруга Мелинда су посљедњих мјесеци под све већом лупом јавности због њиховог учешћа у свјетским здравственим питањима, прије свега, интересовања за пандемију ковид 19.

Крајем августа, на масовном скупу у Њемачкој гомиле људи захтијевале су да се човјечанство пробуди и одбаци Била Гејтса, кога су демонстранти назвали "свјетским здравственим диктатором".